FASHINISTA VS FASHIONISTA

image96
Den ena har skrivit en bok, deen andra har ett eget TV-program.
Den ena kallas Sveriges Modeguru, den andra kallas mer stylish, men kanske, en wannabe? Personligen anser jag att det är mest prat, för guds skull, det kan väl få finnas med än EN fashionista här i världen? I vilket fall, de är båda snygga, moderiktiga, och bra på de de gör. Så, vem väljer du?

SOFI-Är hon en wannabe?-FAHRMAN   vs   EBBA-Jag kan inte ha min kjol så kjolar är ute!-VON SYDOW
TRENDKÄNSLIGHET:
MMMM    TRENDKÄNSLIGHET: MMMMM
Nja, Sofi, visst är du snyggt klädd, men det känns nästan som om hela aproachen är lite "gå hem i svenska villor"- mode, med allting anpassat för den som inte har den blekaste aning om huruvida Balenciaga eller Gucci visade ridhjälmar på sin fashionshow. Så den här ronden vinner nog Ebba.
TÄNKA PÅ ALLA ANDRA:
MMMMM    TÄNKA PÅ ALLA ANDRA: MMM
Ärligt talat, Ebba är grymt snyggt klädd och har en egen tidning, har skivit en bok och you name it. MEN. Ibland får jag känslan av att tidningen är en enda stor modeblogg, där EBBA ska slänga saker och EBBA gillar och gillar inte saker. Det är inte chict. Du tar hem flest M den här gången, Sofi.
KÄNDISSKAP:
MMM    KÄNDISSKAP: MMMM
Här så är det faktiskt Ebba som känns troligast, även om Sofi har en egen Tv-kanal, kommer det nog att ta ett tag innan hon slutat ses som Aftonbladets svar på Ebba. Även om jag personligen tycker att det är rätt så fånigt, vem som helst kan väl få starta en tv-show och säga sig leva för mode, utan bli jämför med Ebba?
FRAMTID: MMMMM FRAMTID: MMMM
Här tror jag faktiskt att Sofi kommer att skjuta iväg, med ett tv-program som bara blir bättre och bättre, en bra story, och snygga outfit kan den här tjejen gå långt, det är ett som är säkert! Dock är Ebba inte fyskam heller, att hon slutade på VR hade förmodligen en anledning, och vi väntar spänt, impress us, Ebba!


Kommentarer
Postat av: mysan

jag gillar ebbas bok men har halv svårt för henne om saker o ting hon utalar sig om o sofie känsn rätt bortkommen på ngt vis :p

2007-05-24 @ 10:43:49
URL: http://filin.blogg.se
Postat av: Natalie

Jag säger Sofi, tycker inte alls om Ebba. Sofi gillar jag :) Grym tjej.

2007-05-24 @ 18:35:40
URL: http://naw.blogg.se
Postat av: Mathilda

Mysan: Ja, ellerhur, Ebba känns ibland så.. Jag-Jag-Jag? Och Sofi är som sagt inte riktigt lika på ännu, men vi väntar spänt!
Natalie: Verkligen! Sofi verkar ha huvudet på skaft och fötterna på jorden.

2007-05-24 @ 21:17:26
URL: http://phantasticfashion.blogg.se/
Postat av: ELIN

Min favorit är Ebba, men jag håller med dig - Sofia börjar bli bättre hon med ;)

2007-05-27 @ 18:16:42
URL: http://eliinpeliin.blogg.se
Postat av: Mathilda

Elin: Ja, Sofi börjar verkligen ta sig!

2007-05-28 @ 18:16:24
URL: http://phantasticfashion.blogg.se/
Postat av: Fredrica

hmm, vet inte vilken av dem som är bäst. Sofi känns lite väl bortkommen och tillgjord medans Ebba känns mest som om allt krestar runt henne. Men för att välja nån av dem så säger jag Ebba. Snyggast outfits ;D

2007-05-30 @ 20:14:00
URL: http://fredriiica.blogg.se
Postat av: Mathilda

Fredrica: Haha, ja, jag förstår vad du menar, och visst, Ebba lyckas alltid med det som vi andra ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig i!

2007-05-30 @ 21:24:33
URL: http://www.phantasticfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0